A Stefánia Pizzéria-étterem a városliget közelében található Zuglóban, és széles választékával várja a vendégeket. Az étterem könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is. Az autóval érkező vendégek a Stefánia úton találhatnak parkolóhelyet, azonban hétköznap délután 6 óráig a parkolás fizetős.

Az étterem fedett terasza nyáron légkondicionált, így kellemes lehetőséget kínál a vendégek számára az étkezésre. A terasz oldalról nyitható, így biztosítva a kellemes természetes levegőzést. Az étterem belső helyiségei ideálisak kisebb esküvők, családi és céges rendezvények lebonyolítására.

Az étterem kifejezetten családbarát, így a gyerekes vendégek is szívesen látottak. A Stefánia Pizzéria-étteremnél külön játszó sarok, gyermek étlap és kényelmi felszerelések, például etetőszék állnak rendelkezésre a kisgyerekek számára.

Az étlap széles választékot kínál, kemencében sült pizzáktól kezdve hagyományos magyaros és nemzetközi ételspecialitásokig. Az étterem árképzésére nagyon odafigyelnek, így a vendégek jó minőségű és korrekt adagokat fogyaszthatnak megfizethető áron.

A Stefánia Pizzéria-étteremnél vegetáriánus ételek és vegán fogások is szerepelnek az étlapon, így mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő ételt. Hétköznap pedig kedvező árú 2-3 fogásos napi menüvel készülnek.

Az étterem saját házhozszállítási szolgáltatással is rendelkezik, így akár otthonról vagy munkahelyről is rendelhető a Stefánia Pizzéria-étterem finom és minőségi ételei.

Összességében, a Stefánia Pizzéria-étterem mindenki számára széles választékot kínál, és minden vendéget szeretettel és figyelemmel várnak. Ha finom és minőségi ételeket keresel, akkor érdemes felkeresni ezt az éttermet Zuglóban!