Az online nyelvtanulás tehát számos előnnyel jár, és az Angol nyelvtanár oldal is ezt a lehetőséget kínálja az érdeklődők számára. Az oldal által nyújtott online tanfolyamok és egyéni nyelvtanulási programok rugalmasak, azokat az egyéni igényekhez lehet igazítani, így a tanulás saját ütemben haladhat. Az online tanulási lehetőség a helyi nyelviskolák által nyújtott lehetőségekhez képest sokkal kényelmesebb is, hiszen nincs szükség az utazásra, a tanuló kényelmesen, otthonról tud tanulni. Fontos megemlíteni, hogy az angol nyelvtanár nagy előnye az egyedi tanmenet, mely alkalmazkodik minden esetben az angolul tanuló „diák” tudásához. Nem kell alkalmazkodni egy csoportban a gyengébb vagy az erősebb tudású tanulókhoz.

Az angol nyelv az üzleti világban is egyre fontosabbá válik, a cégek számára előnyt jelenthet, ha munkatársaik rendelkeznek angol nyelvtudással. Az Angol nyelvtanár oldal által nyújtott lehetőségekkel ez a célcsoport is megszólítható, hiszen az online tanulási lehetőség rugalmassága lehetővé teszi, hogy azok is tanulhassanak, akiknek korábban nem volt rá lehetőségük.

Az Angol nyelvtanár oldal célja, hogy minél több ember számára tegye elérhetővé az angol nyelvtanulás lehetőségét, és ezzel hozzájáruljon a magyarországi angol nyelvtudás szintjének emeléséhez. A modern technológia segítségével az online nyelvtanulás számos előnnyel jár, azok számára is elérhetővé válik a nyelvtanulás, akik korábban nem jutottak el hozzá.

Az Angol nyelvtanár oldal segítségével a tanulók saját ütemben, az egyéni igényeknek megfelelően haladhatnak, a tananyagokat pedig az egyéni igényeknek megfelelően alakítják ki. Az oldal által nyújtott lehetőségekkel tehát az angol nyelvtudás bármely szinten álló személy számára fejleszthető, és a modern technológia segítségével mindez könnyedén és rugalmasan történhet.